čtvrtek 30. července 2015

Šátky Garance Doré

Zaregistrovali jste již designový počin Garance Doré v podobě šátků? Jsou hedvábné, malé (vzor "Trudy" velikosti 50x50 cm a Robina 66x66 cm) a milé. K dostání jsou zde. Pusinkový vzor (Trudy) můžete mít i na halence, připomněl mi vzorník rtěnek na šátku od Kate Spade.
Obrázky: Equipment (návrhy Garance Doré)

pondělí 27. července 2015

Marseille

Dnes 2 týdny stará vzpomínka na Marseille a její přístav... bylo tam krásně prázdninově :-). Šáteček je uvázaný klasickým kravatovým uzlíkem, doplňuje bílou lněnou košily, černý nátelník a široké kalhoty. Hezký letní týden všem!
Marseille, 11.7.2015, foot: silvr

neděle 19. července 2015

Na pláži & uzlík #25

On the beach
Koláž pomocí Polyvore.
Letní šátkový outfit nejen na pláž. Šátek je do podoby topu uvázán poměrně známým uzlíkem, např. Hermès jej má ve svých instruktážních kartičkách a knížkách (tam jako"formuly 256"). Najdete jej na YouTube v různých videonávodech. Na hrátkách s šátky se objevily topy zatím zde: "šikovný uzlík"(s použitím náhrdelníkové obruče), uzlík #16 "ležérní top", uzlík #21 "asymetrický top". Napadlo mě připravit "šátko-topový speciál" - všechny možné úvazy na jednom místě, snad to stihnu co nejdřívě - až se ochladí, již nebude tolik aktuální.... i když vlastně i pod sáčko či kardigan se dá top uvázat. Hezký letní den všem!
Nice, červenec 2015.
Hermès, instruktážní kartičky č. 4

pátek 17. července 2015

H pozdravy z cest

Dnes malý náhled do výloh butiků Hermès na toulkách po jižní Francii. 

středa 15. července 2015

Šátečková Francie

Dnes pár snímků šátečků a šál, které jsem potkala v ulicích Nice, Arles a Marseille minulý týden... je to možná tak 0.01% všech které byly kolem :-)... protože letní Francie kolem pobřeží je hodně šátková! Mějte krásné léto (šátkové)!
Pohlednice z Nice a Cote'd Azur

Šátky a reklamy ve výlohách v Nice
Ženy z Arles v krojích 
Šátečky na fotografiích na výstavách v Arles
Z nabídky prodejců v Marseille.

pátek 3. července 2015

.... na vlnách Vltavy

Jedna námořnická, uzdička a šátek 70x 70 cm, z plavby v divokých červnových vodách Vltavy (to bylo v Praze o 25°C méně) a zítra zase k novým vodám! Krásný letní víkend všem!
Praha, 19.6.2015

středa 1. července 2015

Green in green

Praha, 28.6.2015
Tentokrát asymetrický uzlík na malém šátečku (52x 52 cm) jako součást outfitu na víkendový Prague Fashion Market :-). Jedná se klasiku, kterou najdete zde, pouze se neváže uprostřed kravatky ze šátku, ale na jednom z jeho konců. Cíp na tomto konci šátku zůstal velmi krátky a zcela překrytý protilehlým cípem.
Šátek: Pietro Filipi
Hedvábný náramek Hermès, silikonový náramek Full Spot